LOADING

Power yoga oefeningen helpen je o.a. met afvallen

Power yoga oefeningen helpen je o.a. met afvallen

by lijflijn juli 19, 2016
Power yoga

Power yogaPower Yoga

Power yoga is een in Nederland sterk opkomende vorm van Yoga. Zeker deze yoga variant past vanwege het karakter perfect binnen een actieve levensstijl.

Power Yoga en afvallen

Bij deze Yogavorm bestaat uit een vast aantal series van dynamische houdingen die er voor zorgen dat je tijdens de oefeningen de nodige calorieën verbrandt.

Maar je traint meer met de Power Yoga, door regelmatig deze yoga oefeningen te doen zorg je er voor dat je ook geestelijk in balans blijft. De sleutel hierbij is om de verschillende yogahoudingen te combineren met een diepe en bewuste ademhaling ben je in staat om je lichaam en geest te verenigen.

Nog meer voordelen van Power yoga:

Deze actieve manier van Yoga bedrijven draagt bij uitstek bij aan een gezonde geest in een gezond lichaam. De oefeningen en houdingen bij Power Yoga zijn gebaseerd om te bewegen zoals de natuur dat bedoeld heeft.

Al naar een paar Power Yoga sessies ga je gedurende je dagelijkse leven de nodige verschillen merken.

Je gaat je er niet alleen energieker door voelen maar je zult dit ook uitstralen. Je zult merken dat je rustiger en minder gejaagd wordt. Daarnaast verbetert je fysieke gesteldheid zich. Zo wordt je lichaam al snel veel soepeler.

Ook toont onderzoek aan dat deze Yogavorm een effectief hulpmiddel is in de strijd tegen geestelijke- en emotionele klachten als nervositeit, stress, paniek- en angstklachten.

Ook andere gezondheidswinst is er te behalen. Zo word je bloedsomloop beter, vindt er een hormonale balans plaats, zal je spijsvertering zich verbeteren en zijn er positieve effecten voor je hart- en zenuwstelsel te behalen.

Ook als hulpmiddel om vastgeroeste patronen zoals roken, overmatig alcohol gebruik en verkeerde eetgewoonten te door breken is Power Yoga uiterst effectief. Wanneer je een vastgeroest patroon doorbreekt ontstaan er vaak stressklachten en raak je uit balans. Yoga vangt deze onbalans op en zorgt er voor dat je beter in je vel komt te zitten.

Social Shares

Related Articles

Leave a Comment

error: Content is protected !!