LOADING

Ervaring met Rick ( personal trainer Veenendaal )

Ervaring met Rick ( personal trainer Veenendaal )

by lijflijn september 12, 2016

Ervaring personal trainer Veenendaal – Daan Schaafsma

“Ik heb Rick leren kennen bij Healthclub Veenendaal. Ik heb daar meerdere keren groepslessen gevolgd die hij daar gaf. Lessen waarin hij mij tot het uiterste liet gaan en ik volop plezier beleefde. Na een aantal keer met Rick gesproken te hebben vertelde die dat hij ook werkt als personal trainer in Veenendaal

Dit leek mij een geweldige uitkomst aangezien ik beter presteer met een goede stok achter de deur zoals een personal trainer. Een traject starten met Rick leek mij de ideale uitkomst voor het aanpakken van mijn overgewicht.

Ik wilde graag gewicht verliezen, een strakker lichaam en mijn conditie verbeteren. Ik had mijzelf inmiddels ook al ingeschreven voor de Nijmeegse 4-daagse (50 km wandelen).

Vol motivatie ging ik er tegenaan en Rick nam mij hierin op sleeptouw, waardoor ik zelf ook steeds gemotiveerder werd om mijn doel te behalen. Rick heeft veel verstand van het menselijk lichaam en welke trainingen en oefeningen ik moest doen om mijn doelstelling te behalen. Ook heeft hij mij veel praktische tips gegeven omtrent mijn voedingspatroon. Ik dronk bijv. minimaal 15 koppen koffie per dag, door dit terug te brengen naar maximaal 2 per dag begon ik al gewicht te verliezen!

De Nijmeegse vierdaagse heb ik dan ook met het grootste gemak uitgelopen dankzij de juiste trainingen samen met Rick. In een tijd van 9 maanden had ik weer een gezond gewicht en een veel strakker lichaam!

De werkwijze van Rick

Rick is gedreven, enthousiast, gedisciplineerd en gaat voor resultaat. Ik sportte op advies van hem zo’n 3 a 4 keer per week waarvan 1 uur samen met Rick. Dit was voldoende om mijn beoogde resultaat te halen waar ik nog steeds heel tevreden mee ben!”

Heb jij ervaringen met personal training en je wilt deze delen? Laat dan hieronder een reactie achter.

Social Shares

Related Articles

Leave a Comment

error: Content is protected !!