LOADING

Wat is bootcamp

bootcamp-trainingWat is Bootcamp?

Bootcamp is meer dan alleen een vanuit Amerika overgewaaide hype. Deze meestal intensieve trainingsvorm wordt inmiddels door duizenden Nederlanders beoefend.

Zeker voor diegene die willen afvallen en voor de mensen die binnen een korte tijd “strakker” in hun vel willen zitten is dit de perfecte trainingsvorm.

Bootcamp training is een “full body workout”. Dit wil zeggen dat je het hele lichaam traint. Onderzoek toont aan dat je door de variatie en intensiviteit van de oefeningen je relatief veel calorieen verbrandt en dus dat je afvalt.

De positive ervaringen van anderen..

Veel mensen ervaren de variatie in trainingsomgeving erg prettig. Zo worden bootcamplessen niet alleen binnen gehouden maar ook vinden zij vaak plaats in de gezonde buitenlucht. Het leuke aan bootcamplessen is dat je samen met een groep mensen traint die een vergelijkbare conditie hebben. Dit is niet alleen gezellig maar werkt ook nog eens motiverend.

Zoals je ziet heeft bootcamp training enorm veel voordelen. Het werken in groepsverband maakt dat je elkaar door moeilijke momenten heen sleept. Dit extra stapje zorgt natuurlijk ook weer voor meer resultaat. In de praktijk blijkt dat er een dusdanig groot saamhorigheidsgevoel ontstaat die zo motiverend werkt dat iedereen feilloos de bootcamp oefeningen doorloopt.

error: Content is protected !!