LOADING

Met skeeleren calorieen verbranden en afvallen

Met skeeleren calorieen verbranden en afvallen

by lijflijn september 16, 2016
skeeleren afvallen

skeeleren-afvallenSkeeleren afvallen calorieen

Door te gaan skeeleren verbrandt je een heleboel calorieën. Bij een training van ongeveer 30 minuten zit je al op een verbranding van ruim 200 calorieën.

Dit is 2 keer zoveel dan iemand die een half uurtje wandelt of fietst. Skeeleren en afvallen is daarom een prima combinatie. Echter er zijn wel een aantal dingen die belangrijk zijn om te weten.

Om resultaat te behalen is het belangrijk dat je regelmatig en intensief gaat skeeleren. Hoe meer en hoe intensiever je beweegt hoe meer calorieën je verbrandt. Beweeg je te weinig dan vult je lichaam het verbrande vet weer aan.

Naast regelmatig bewegen is het ook verstandig om je voedingspatroon eens goed onder de loep te nemen. Zorg ervoor dat je dagelijks niet te veel calorieën binnen krijgt. Een teveel ontstaat wanneer je teveel en/of verkeerd eet en drinkt. Te veel calorieën betekent ook extra vetopslag.

Wanneer je wilt gaan afvallen is alleen bewegen niet voldoende. Het is de combinatie van gezonde voeding en regelmatig bewegen die zorgt dat je op gewicht blijft.

Hoe blijf ik op gewicht?

Snel kilo’s afvallen is leuk maar is meestal een dure hobby en het resultaat is vaak maar voor korte duur. Je doet er verstandiger aan om je leefstijl aan te passen.

Kies bijvoorbeeld een sport die je leuk vindt. In dit voorbeeld wordt skeeleren uitgelicht maar er zijn zoveel meer manieren waarmee je calorieën kunt verbranden. Denk eens aan wandelen, hardlopen, steppen, zwemmen en fietsen. Dit zijn allemaal bewegingsvormen die er voor kunnen zorgen dat je op gewicht komt en uiteindelijk blijft.

Naast bewegen is het ook belangrijk dat je bewust wordt van wat je eet en drinkt. Gezonde voeding is essentieel.

 

Social Shares

Related Articles

Leave a Comment

error: Content is protected !!