LOADING

Afvallen en stoppen met roken

Afvallen en stoppen met roken

by lijflijn december 29, 2015
stoppen-met-roken

stoppen-met-rokenAfvallen en stoppen met roken

Je wilt graag stoppen met roken, maar je bent bang dat je zult aankomen als je stopt met roken.

Lijflijn geeft tips bij het afvallen om te voorkomen dat je aankomt, zodra je gestopt bent met roken!

Stoppen met roken en aankomen

Je hebt van veel mensen gehoord dat ze zijn aangekomen toen ze stopten met roken, dat maakt je angstig om ook die stap te nemen.

Ook al weet je hoe slecht het voor je is en dat je er op latere leeftijd waarschijnlijk minder goed uit zult zien als je doorgaat met roken. Je hebt zo hard je best gedaan om op gewicht te komen, dat mag door niets of niemand in de war geschopt worden.

Waarom komen mensen die stoppen met roken meestal aan

Het effect van roken gaat weg als je stopt met roken, roken zorgt voor een versnelde stofwisseling. Als je stopt met roken wordt je stofwisseling dus trager.

Het effect van stoppen met roken op je gewicht is normaal gesproken niet meer dan 5 kilo! Afvallen en stoppen met roken zodat u weer op uw oude gewicht komt is zeker in de eerste fase van uw leven als niet roker noodzakelijk.

Maar….Als je stopt met roken zal alles lekkerder gaan smaken, wanneer je naast stoppen met roken dus ook extra gaat eten, zullen er meer dan 5 kilo’s aankomen! Zeker wanneer de kilo’s er in rap tempo aanvliegen is het aan te raden om aan de slag te gaan met het verbranden van de extra calorieën. Je kunt bijvoorbeeld vet verbranden en afvallen door cardiotraining.

Ook gaan veel mensen uit verveling eten, of voor de afleiding, om maar geen sigaret op te steken, pas dus op!!!!!

Welke ervaringen heb jij met aankomen nadat je gestopt bent met roken? Wil je meepraten of heb je tips die je graag wilt delen? Laat dan hieronder een berichtje achter.

Social Shares

Leave a Comment

error: Content is protected !!