LOADING

Afvallen zonder sporten

Afvallen zonder sporten

by lijflijn december 30, 2015
afvallen-zonder-te-sporten

afvallen-zonder-te-sportenAfvallen zonder sporten

Afvallen zonder te sporten is prima mogelijk. Je hebt dan alleen wel een goed plan nodig.

Wees alleen wel realistisch, een kilo of 5 afvallen is bijvoorbeeld wel mogelijk alleen vergt dit gewoon even meer tijd wanneer je niet voldoende beweegt.

Er zijn 3 mogelijkheden waarmee je afvalt zonder te sporten, de bekendste methode om af te vallen is natuurlijk het dieet.

Mogelijkheid 1: Welk dieet moet je dan volgen?

Er zijn er zoveel. Een koolhydraatarm dieet of een crash dieet of juist weer een eiwitrijk dieet. En om het nog moeilijker te maken hebben deze diëten ook nog eens allemaal varianten die net iets van elkaar verschillen. Denk maar eens aan het bekende Ziekenhuisdieet, Modifast dieet of Sonja Bakker.

Belangrijk is dat je op zoek gaat naar een dieet dat het best bij jou past. Wil je snel een paar kilo afvallen of wil je minimaal 10 kg afvallen? Zoek hier dan het juiste dieet bij. Wil je weten welk dieet het best bij jou past? bekijk de pagina; welk dieet past bij mij?

Afvallen zonder te sporten bereik je door te diëten. Echter het resultaat is makkelijker te bereiken als je de juiste voeding/ dieet combineert met sporten. Sporten zorgt er o.a. voor dat je nog meer calorieën verbrandt en dat je lichaam strakker wordt.

Mogelijkheid 2: De muscle stimulator

Echter de Een andere manier om af te vallen zonder te sporten is het gebruik van een zogenaamde muscle stimulator. Dit is een apparaat dat door middel van minimale stroomstootjes je spieren stimuleert om zich kort en krachtig samen te spannen.

De muscle stimulator zorgt ervoor dat je lichaam strakker en gespierder wordt. Doordat je meer spieren ontwikkelt, verbrand je automatisch makkelijker vet. Het is zo hoe meer spiermassa hoe hoger de vetverbranding.

Het mooie aan de muscle stimulator is dat het apparaat eenvoudig te gebruiken is. Met een klittenband sluiting of met de bevestigingsplakkers bevestig je het apparaat op de spiergroep dat je wilt gaan trainen. Vervolgens stel je het apparaat in en wacht je tot het programma is afgelopen. Terwijl het programma zich afspeelt kun jij vervolgens tv kijken of de boodschappen gaan doen.

n.b. de effectiviteit van deze methode wordt door menig beweegexperts in twijfel getrokken.

Mogelijkheid 3: Leefstijl verandering

Een andere manier om af te vallen zonder te sporten is door je levensstijl iets te gaan veranderen. Zo kun je er voor kiezen om vaker de fiets te pakken i.p.v. de auto, vaker de trap te pakken i.p.v. de lift, of wanneer je met de bus reist om 1 halte eerder uit te stappen en het laatste stukje te lopen. Kortom onderzoek eens hoe jij door kleine aanpassingen meer gaat bewegen.

Heb jij ervaring met afvallen zonder te sporten? Misschien leuke tips? Laat een reactie achter.

Social Shares

Leave a Comment

error: Content is protected !!