personal trainerPersonal trainer

Een personal trainer wordt steeds vaker gezocht omdat veel mensen het nut van een dergelijke training zijn gaan inzien.

Een goede personal coach gaat namelijk samen met jou aan de slag om op basis van een goed plan jouw persoonlijke doelen en ambities te halen.

Dus wil jij afvallen, aan je conditie werken of spiermassa ontwikkelen? Of zit je met een blessure of wil je aan jouw lichaamshouding werken, dan kan personal training jou hiermee helpen.

Belangrijk bij het kiezen van een personal trainer

Uiteraard is het goed om te onderzoeken over welke kennis en vaardigheden de personal trainer waarmee je eventueel in zee wilt beschikt. Kijk naar de opleiding en probeer ervaringen van anderen te achterhalen. Daarnaast stel vragen en vraag om een kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek kan je niet alleen vragen stellen maar je kunt gelijk ontdekken over er een klik is tussen jou en de trainer. Dit laaste is enorm belangrijk, je gaat immers intensief voor een langere periode met elkaar aan de slag.

Kosten personal trainer

De prijzen van personal trainers verschillen enorm. Met name in de grote steden betaal je aanzienlijk meer per uur in vergelijking met de rest van Nederland. Daarnaast is het natuurlijk een kwestie van vraag en aanbod. Hoe populairder een personal trainer is hoe meer je meestal betaald.

Tip

Voordat je start met personal training, zorg er wel altijd voor dat je van te voren duidelijkheid hebt over de prijs per uur.

Bekende personal trainers