Ziekenhuisdieet ervaringen van Marijke de Boer

ziekenhuis-dieetZiekenhuisdieet ervaringen van Marijke 

Marijke de Boer (43 jaar)
Zaandam

Afvallen is voor mij een terugkerend thema in mijn leven. Zelf vind ik het erg lastig om op gewicht te blijven.

Dus één keer in de zoveel tijd begin ik weer vol goede moed aan een nieuw dieet. Inmiddels heb ik ze dan ook in alle soorten en maten gevolgd. Zo ook het ziekenhuisdieet.

Uit ervaring moet ik zeggen dat ik normaal gesproken niet zo’n fan ben van crashdiëten. Ik vind ze behoorlijk heftig en moeilijk om vol te houden maar erger nog, vaak kreeg ik te maken met het jojo effect.

Het resultaat..

Het resultaat was altijd wel goed en ik raakte best veel kilo’s kwijt maar die zaten er jammer genoeg zo weer aan. Ik had dan ook best wel mijn bedenkingen voordat ik aan het ziekenhuisdieet begon. Maar toch op stevig aandringen van een kennisje toch maar besloten om een poging te wagen.

Nu 6 maanden verder kan ik zeggen dat ik best tevreden ben over het resultaat wat ik met het ziekenhuisdieet heb behaald. In eerste instantie viel ik 5 kilo af, maar inmiddels is er weer 2 kilo bijgekomen.

Het grote jojo effect bleef gelukkig achterwege en al met al ben ik dus 3 kilo afgevallen. Ik denk er nu aan om nog eens 5 dagen het dieet te gaan volgen.

Voordeel van he Ziekenhuisdieet..

Wat ik een groot voordeel aan het ziekenhuisdieet vind, is dat het goedkoop is. Tijdens het dieet eet je namelijk gewoon producten die je in de supermarkt koopt. Zo eet je tijdens het dieet veel groenten, fruit, beschuit, ei, vlees, zuivel en boterhammen.

Je hoeft dus geen maaltijdvervangers, poeders, afslankpillen of speciaal bewerkte producten e.d. aan te schaffen. Daarnaast zijn de instructies en het eetschema die bij het ziekenhuisdieet horen gewoon op internet te vinden.

Al met al vind ik het ziekenhuisdieet één van de betere diëten die ik tot nu toe heb gevolgd. Ik ben snel afgevallen en het dieet brengt geen extra kosten met zich mee.

Wil jij ook je ervaringen met het Ziekenhuisdieet delen? Tips?Laat dan hier onder een reactie achter

Geef een reactie