Ziekenhuisdieet ervaringen van Janneke Veldhuijsen

ziekenhuis-dieetZiekenhuisdieet ervaringen van Janneke

Mijn naam is Janneke Veldhuijsen en ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Renswoude.

Omdat ik voordat de zomer begon heel graag 5 kilo wilde afvallen besloot ik afgelopen april om bij de praktijk van een diëtiste aan te kloppen

Na mijn verhaal aangehoord te hebben, adviseerde zij mij om het ziekenhuisdieet te gaan volgen. Dit is een koolhydraatarm dieet dat er voor zorgt dat je snel afvalt.

De resultaten zijn achteraf gezien goed en daar ben ik daar behoorlijk trots op. Dit ook de reden dat ik mijn ervaring rondom het ziekenhuisdieet wil delen. Allereerst jazeker, het ziekenhuisdieet is met recht een crashdieet te noemen want pittig was het.

Wat ik lastig vond..

Het moeilijkste vond ik het beperkte aantal producten dat ik mocht eten en drinken. Met name aan het begin van de avond was het wel eens lastig. Rond dit tijdstip kreeg ik vaak een behoorlijke trek. Wat ik dan deed was tegen mijzelf zeggen; het is voor een goed doel en het duurt maar 5 dagen. Het is mij dan ook wel gelukt om vol te houden maar zoals je waarschijnlijk begrijpt viel dit zeker niet altijd mee.

Desondanks ben ik blij dat ik het ziekenhuisdieet heb gevolgd. Ik ben namelijk 5 kilo afgevallen in echt een hele korte tijd. Daarnaast heeft het ziekenhuisdieet mij behoorlijk aan het denken gezet. Ik ben nu veel bewuster van wat ik eet en hoeveel ik eet.

Resultaten na een maand..

Nu, na een maand verder te zijn ben ik nog steeds op gewicht. Dit geeft echt een ontzettend fijn gevoel. Ik denk er zelfs over na om nog wat extra kilootjes af te vallen. Haar advies is om tot aan december 1 dag in de week weer het ziekenhuisdieet te gaan volgen. Snel afvallen zal het dan niet meer worden echter het ziekenhuisdieet is dan wel een stuk makkelijker om vol te houden.

Dus als jij snel wilt afvallen dan is het ziekenhuisdieet zeker de moeite waard. Houd er wel rekening mee dat je tegen moeilijke momenten gaat aanlopen. Doorzetten dus.

Wil je meer verhalen lezen over dit dieet? Lees dan hier de ervaringen die Marijke de Boer heeft met het Ziekenhuisdieet.

Tot slot wil jij ook je ervaringen met het Ziekenhuisdieet delen? Of heb je tips?Laat dan hier onder een reactie achter

Geef een reactie